Б2Б, вашият партньор за печатни платки и електронни устройства


Б2Б е вашият партньор независимо дали ви трябва само печатна платка или цялостно електронно изделие. Ние ще разработим вашата идея до краен продукт или ще ви помогнем във всеки етап от проектирането и производството.

Б2Б има над 15 години опит в електронната индустрия и предлага проектиране, доставка и производство на печатни платки, електронни компоненти, модули и устройства.

Предлагаме гъвкави и икономически ефективни решения, съобразени с конкретните изисквания на клиентите.

С Б2Б имате предимството да работите с партньор, който познава всички етапи в производството на електронни изделия – от развой до асемблиране и тестване, тяхното взаимодействие и влияние върху крайния продукт.

Произведените и доставени от Б2Б продукти се използват в различни области на електронната индустрия включително медицински и военни изделия. Работим в дългосрочно сътрудничество с нашите партньори, основано на усилията ни да задоволим техните изисквания за обслужване и качество. Б2Б е сертифицирано по ISO 9001:2015.

Основните ни клиенти са фирми от САЩ, Германия, Китай, Испания, Португалия, Италия, Холандия, Франция, Дания, Русия, Румъния, Полша, Украйна, Израел и др.

Свържете се с нас!


b2b@b2bbg.com

+359 898 565 067