Доставка на електронни компоненти


Доставката на електронни компоненти е от съществено значение за успешната реализация на проектите, свързани с производство на електронни изделия. Понякога заради липсата на един компонент се спира производството на цяла серия. Можем да ви помогнем в такива ситуации.

Компоненти по списък за насищане (BOM)

Предлагаме доставка на електронни компоненти при заявка за насищане на печатните платки. Доставката се осъществява за част или целия списък за насищане (BOM) в зависимост от желанието на клиента.

Трудни за намиране компоненти

Компонентите може да са трудни за намиране поради спряно производство или липса на стокови наличности.

Това се случва често с интегрални схеми (микроконтролери, микропроцесори, памети, импулсни регулатори, датчици и преобразуватели, усилватели, компаратори, драйвери), оптоелементи (индикаторни модули, светодиоди, модули за осветление), кондензатори, резистори, батерии, държачи за батерии, кабелни накрайници, електромеханични релета, конектори и съединители, адаптери, превключватели.

Ние ще продължим да търсим трудните компоненти по-дълго от другите и ако все пак е невъзможно, ще предложим подходящ еквивалентен или алтернативен компонент.

Алтернативни или еквивалентни компоненти

Алтернативни или еквивалентни компоненти са добро решение и за намаляване цената на крайното изделие.

Имаме значителен опит с оптоелементи, кондензатори, резистори, батерии, държачи за батерии, кабелни накрайници, електромеханични релета, конектори и съединители, адаптери, превключватели, механични детайли от пластмаса и метали.

                 Позвънете:  +359 898 565 067
Свържете се с нас:  b2b@b2bbg.comСвържете се с нас!


b2b@b2bbg.com

+359 898 565 067