Κατασκευή πλακετών τυπωμένων κυκλωμάτων


Παρέχουμε πλακέτες τυπωμένων κυκλωμάτων από 1 έως 16 επίπεδα, εύκαμπτες πλακέτες τυπωμένων κυκλωμάτων από 1 έως 4 επίπεδα, πλακέτες τυπωμένων κυκλωμάτων αλουμινίου που κατασκευάζονται σύμφωνα με τις τελευταίες τεχνολογίες.

Παραδίδουμε άμεσα και σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές πρωτότυπα/δείγματα τυπωμένων κυκλωμάτων από δικές σας αναπτυξιακές μελέτες.

Η πολυετής πείρα μας με μερικά εκατομμύρια πλακέτες τυπωμένων κυκλωμάτων μονής, διπλής όψης και πολλαπλών επιπέδων για διάφορες εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένων ιατρικών και στρατιωτικών προϊόντων, μας επιτρέπει να προσφέρουμε ποιοτικές πλακέτες τυπωμένων κυκλωμάτων που κατασκευάζονται σύμφωνα με τις τελευταίες τεχνολογίες.

Μπορείτε να βασιστείτε στη γρήγορη και εξειδικευμένη επικοινωνία για όλα σας τα θέματα και τις απαιτήσεις σχετικά με τις παραμέτρους των πλακετών τυπωμένων κυκλωμάτων.

Πριν την έναρξη της κατασκευής, οι μηχανικοί μας ελέγχουν τα παρεχόμενα αρχεία Gerber. Ελέγχεται η συμμόρφωση με τις τεχνολογικές δυνατότητες και τα πρότυπα κατασκευής πλακετών τυπωμένων κυκλωμάτων, καθώς και ορατά σφάλματα και αποκλίσεις που θα δυσκολέψουν τις επακόλουθες διαδικασίες κατασκευής του προϊόντος. Σε περίπτωση που εντοπιστούν αποκλίσεις, ειδοποιούμε τον πελάτη και, εφόσον είναι δυνατόν και με τη συγκατάθεσή του, τις διορθώνουμε και στη συνέχεια προετοιμάζονται τα τελικά αρχεία εργασίας.

Οι πλακέτες τυπωμένων κυκλωμάτων περνούν 100% έλεγχο οπτικό και με τροφοδοσία, ενώ κατόπιν αιτήματος παρέχουμε πρωτόκολλο για τις δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν. Για τις πλακέτες τυπωμένων κυκλωμάτων πολλαπλών επιπέδων εκτελείται AOI εσωτερικών επιπέδων, έλεγχος σύνθετης αντίστασης κ.λπ.

Στην κατασκευή χρησιμοποιούνται υλικά που είναι συμβατά με τις απαιτήσεις RoHS. Όλοι οι κατασκευαστές είναι πιστοποιημένοι σύμφωνα με το ISO 9001 και UL.

Οι χρόνοι κατασκευής και παράδοσης είναι ευέλικτοι - από λίγες ημέρες για τα πρωτότυπα έως οικονομικές θαλάσσιες μεταφορές για τη μαζική παραγωγή.

                 Καλέστε:  +359 898 565 067
Επικοινωνήστε μαζί μας:  b2b@b2bbg.comΕπικοινωνήστε μαζί μας:


b2b@b2bbg.com

+359 898 565 067