Η Β2Β είναι ο συνεργάτης σας στις πλακέτες τυπωμένων κυκλωμάτων και στις ηλεκτρονικές συσκευές


Η B2B είναι ο συνεργάτης σας είτε χρειάζεστε μόνο μια πλακέτα τυπωμένου κυκλώματος είτε ένα πλήρες ηλεκτρονικό προϊόν. Εμείς θα αναπτύξουμε την ιδέα σας έως το τελικό προϊόν ή θα σας βοηθήσουμε σε κάθε στάδιο του σχεδιασμού και της κατασκευής.

Η B2B έχει περισσότερα από 18 χρόνια εμπειρία στη βιομηχανία ηλεκτρονικών και προσφέρει σχεδιασμό, παράδοση και κατασκευή πλακετών τυπωμένων κυκλωμάτων, ηλεκτρονικών εξαρτημάτων, μονάδων και συσκευών.

Προσφέρουμε ευέλικτες και οικονομικά αποδοτικές λύσεις, προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες απαιτήσεις των πελατών.

Με την B2B έχετε το πλεονέκτημα να συνεργάζεστε με έναν συνεργάτη που γνωρίζει όλα τα στάδια της κατασκευής ηλεκτρονικών προϊόντων - από την ανάπτυξη έως τη συναρμολόγηση και τη δοκιμή, την αλληλεπίδραση και τον αντίκτυπό τους στο τελικό προϊόν.

διάφορους τομείς της βιομηχανίας ηλεκτρονικών, συμπεριλαμβανομένων ιατρικών και στρατιωτικών προϊόντων. Έχουμε μακροχρόνια συνεργασία με τους συνεργάτες μας, βασισμένη στις προσπάθειές μας να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις τους στην εξυπηρέτηση και την ποιότητα. Η B2B είναι πιστοποιημένη με ISO 9001: 2015.

Οι κύριοι πελάτες μας είναι εταιρείες από τις Ελλάδα, ΗΠΑ, τη Γερμανία, την Κίνα, την Ισπανία, την Πορτογαλία, την Ιταλία, την Ολλανδία, τη Γαλλία, τη Δανία, τη Ρωσία, τη Ρουμανία, την Πολωνία, την Ουκρανία, το Ισραήλ κ.λ.π.

Επικοινωνήστε μαζί μας:


b2b@b2bbg.com

+359 898 565 067